lauantai 3. joulukuuta 2016

Kohtaamisia ja tekoja yksinäisyyttä vastaan!

Kohtaamisia.

Päivän aikana meillä on paljon erilaisia kohtaamisia. Bussipysäkillä, töissä, kaupassa, kotona, harrastuksissa ja vaikka lenkillä. Miten sinä kohtaat vieraan ihmisen ?



Kun kohtaat vieraan ihmisen, mietitkö koskaan millaista elämää hän mahtaa elää. Leikitkö ajatuksilla, että osaisit ihmisen käytöksestä tai vaatteista päätellä mitä hän tekee työkseen tai millainen perhe hänellä on ? Mietitkö koskaan, onko ihminen ystävien ja läheisten ympyröimä vai kenties perheensä menettänyt, uudelle paikkakunnalle juuri muuttanut tai muuten vain yksinäinen ? Yksinäisyys on nykyisin iso ongelma erityisesti pääkaupunkiseudulla, jonne muutetaan töiden perässä kaukaakin yksin. HelsinkiMissio on sosiaalialan järjestö, joka haastaa suomalaiset taistelemaan unohdettujen puolesta – yksinäisyyttä vastaan. Sinä voit liittyä auttajaksi, ryhtyä lapsiperheellisen tukihenkilöksi tai vanhuksen kaveriksi. Vaihtoehtoja on monia, voit tutustua niihin täällä. Vastaavia järjestöjä varmasti löytyy muualtakin Suomesta. Jos taas tunnet tarvetta löytää uusia ystäviä tai haluat verkostoitua samanlaisten ihmisten kanssa, kurkkaa HelsinkiMission tapahtumakalenteri tästä.

Tämä postaus ei ollut yhteistyössä tehty vaan lähti omasta sydämestä. Näin joulun alla ihmiset erityisesti kaipaavat muita ympärilleen. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti